RSS

Nazisterna polisens gullegrisar.

22 Dec

Åsa Linderborg skriver i aftonbladet om hur polisen hjälpte nynazisterna.
Det äckliga är ju att polisen verkligen lyckats med sin ”kupp”. Man såg tydligen antirasisterna som mer hotfulla än nazisterna, och därför lade man allt krut på att skydda nazisterna, och misshandla alla antirasister samt dumpa dem flera mil därifrån.
Hur de har lyckats? Jo, genom att säga till pressen att vänsterfolket var mer hotfulla och våldsamma har man fått folket med sig.

Låt oss vända på allt.

Ponera att det var nazisterna man hade attackerat, slagit ner och dumpat flera mil därifrån. Hade inte nazisterna blivit förbannade då? Deras demokratiska rättigheter var grusade ifrån grunden, deras vänner blev misshandlade bara för att de stod närmast poliserna, och de (även astmatiker) fick tårgas och peppersprej i ansiktet bara på måfå. Skulle de då inte blivit förbannade?
Hur som helst skulle i denna fantasi antirasisterna fått demonstrera i lugn och ro, och poliserna hade gått med och sjungit antirasistsånger och skämtat och tjoat med antirasistdemonstranterna. I pressen skulle man skrivit att nazisterna var bråkiga, och att polisen med all rätt valde att ”ta kontrollen”.

Det jag menar är att det var upp till polisen vilka man skulle stötta. Skulle man stötta antirasisterna, vilka ofta störde nazisternas demonstrationer och hamnade i bråk med desamma, eller skulle man stötta nazisterna, vilka ofta har blivit anklagade och i många fall blivit fällda för mord, de har bränt ned kulturhus, och de motsätter sig många av FNs grundläggande konvensioner.

Man valde nazisterna, trots att polisen ses som demokratins beskyddare. Är detta ett tecken på vilken regering som nu sitter, är det ett tecken på sverigedemokraternas framfart eller är det bara ett otroligt misslyckande? Igen?

 
3 kommentarer

Publicerat av på 22 december 2008 i Övrigt

 

Etiketter: , , ,

3 svar till “Nazisterna polisens gullegrisar.

 1. Sanna

  22 december 2008 at 21:03

  Jag tror att det råder en skräckblandad förtjusning i att slå ned antirasister och stödja nazister. Det finns en stor respekt bland poliser för nazister, då de säkert delar många av deras åsikter och anser att invandrargäng utgör ett stort hot mot säkerheten i det svenska samhället. Sedan vet de att den autonoma rörelsen överlag har en stark Acab-inställning, vilket är provocerande och lockar poliser till övervåld.

   
 2. Tobias

  23 december 2008 at 01:42

  Vänsterpatrask som du förtjänar inget annat än att skickas iväg med buss. De som går i Salemmarschen ställer aldrig till något bråk. Det är du och dina ”antifascistas”-polare som gör. Du äcklar mig.

   
 3. Mats

  23 december 2008 at 03:08

  Jaha. Jag säger som till alla andra nazister: Kom med ett argument, så ska vi ta en diskussion.

  För övrigt har du rätt. De som går i salemmarchen ställer inte till bråk, de dödar folk istället. Smart!

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s