RSS

Tågtågtåg

27 Aug

Denna dag började med att hyresvärdarna ville inspektera vår gamla lägenhet, så vi var där några minuter innan och putsade lite, balnd annat bakom spisen, vilket vi missat förut. Hyresvärdarna kom dit, tittade bakom spisen, kollade på det fula hålet vi gjort i väggen, på lampkuporna vi tappat bort/råkat he sönder och på fönstrena vi inte tvättat… och de tyckte det såg bra ut!

Nu åker jag tåg till Falköping eftersom jag inte fick plats i bilen. För tillfället står vi vid något jag tror ser ut som Södertälje södra. (jag känner igen staden, men inte stationen). Jag fick byta plats eftersom mitt första säte var trasigt. Lite skillnad mot tåget jag tog ner till Stockholm. Hur skönt och fint och rent som helst! Inte för att det här tåget är så illa, men man föredrar ju ett tåg där alla säten är hela.

Sen blir det till att vänta i Göteborg i tre timmar på anslutning mot min nya hemstad, för att direkt vid hemkomsten sätta mig vid datorn för ett seminarium. Hurra?

Justja! Jag satt dessutom brevid en kvinna som påminde jättemycket om Carolin(e?) af Ugglas! Samma ansikte, samma skopreferenser och samma stil.

Jag tror att jag ska ringa Markus när jag kommer till Göteborg. Han borde väl vara vaken vid två?

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 27 augusti 2009 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s