RSS

Varför, Federley, Varför?

11 Dec

Fredrick Federley gör ju allt för uppmärksamhet och för att få extra lite medieexponering skriver han nu en artikel som snarare skulle passa på expressens nöjessidor än debattsidorna. Han utgår från att Tiger Woods har köpt sex, tycker att han därför inte ska komma hit (skulle sverige straffa en amerikansk medborgare för brott som inte ens har begåtts och om de skulle ha begåtts skulle de ha begåtts i usa?) och sedan tycker han att det är märkligt att vänsterfolket inte har visat något intresse för frågan.

Jaadu, Fredrick, vi sysslar med politik, inte gissningar om kändisars privatliv. Vad blir nästa steg? Att diskutera huruvida Pamela Anderson ska ta ut sina bröstinplantat i en interpellationsdebatt?

Länk till artikeln

 
2 kommentarer

Publicerat av på 11 december 2009 i Övrigt

 

Etiketter: ,

2 svar till “Varför, Federley, Varför?

 1. Federley

  12 december 2009 at 12:50

  Det intressanta är att han är en brottsling i Sverige eftersom han via avtalet han vill sluta med Elin betalar henne för att stanna. Det är inte jag som är för den orimliga lagen. Det är många andra som är det. Då bör man påpeka det orimliga i den för dem.

   
 2. ungen

  12 december 2009 at 15:27

  Jag förstår absolut vad du menar, men vi vet inget om det är frågan om betalning för sex, för i din artikel utgår du från det. Det hände inte i Sverige och Tiger Woods är inte svensk medborgare.

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s