RSS

Another one bites the makrill

17 Sep

Värst vad jag var dålig på att uppdatera denna blogg. Hatar när folk säger det, men så är det.

Skolan går fantastiskt bra och jag är så duktig, så duktig. Lägenheten är i princip klar nu. Tröstköpte en spegel idag då jag inte kom in på Gudrun Schyman-föreläsningen. Jättefin, men lite väl liten. Sen fick jag lite tröst när hon kommenterade mitt twitterinlägg där jag klagade på att jag inte kom in med att säga att hon var ledsen för att jag inte fick plats, men att hon snart kommer tillbaka. Att hon ens såg mitt inlägg, liksom. Hursomhelst.

I helgen som var var Anna här och sa hej. Det var trevligt och vi hittade en cool tjej på ett fint café på Linnégatan. I övrigt har jag verkligen börjat gilla Haga, området som min skola ligger i. Fantastiskt område. Tänk er 17- och 1800-talsbyggnader, kullersten och inte en jäkla massa souvenirbutiker. Så är det. Göteborg är ju också uppbyggt på så sätt att det inte finns någon klockren stadskärna, utan ska man shoppa åker man spårvagn lite fram och tillbaka mellan avenyn, norstan och järntorget. Hittade för den delen en fyravåningsmyrorna vid järntorget när jag köpte spegeln. Kanske just för att det var där jag köpte den, meneh…

Episod om järntorget förresten!

Jag skulle promenera till vänsterpartiets lokaler för att säga hej, jag har flyttat hit. På väg dit kom jag på att det var rätt långt, så jag stannade upp och ringde ett samtal. Jag stod länge bredvid en dörr till en butik och lutade mig mot det gigantiska skyltfönstret. När jag samtalat ett bra tag med vem det nu var så lade jag märke till att folk tittade på mig lite pilemariskt. Efter samtalet började jag röra på mig igen och upptäckte då att butiken hade följande text ovanför mitt huvud: ”Erotic videos, sextoys and much more.”

Kändes ju kul. Eh.

Blablabla. Jag vann över Markus i nhl -07 för en gångs skull, så nu tar han ut sin ilska på sin bror. På nhl alltså, inte irl. Själv ska jag sova, ty jag hade ont i mage/njurar/whatever förra natten och skulle upp tidigt. Inte mycket sömn alltså, men jag briljerade på seminariet ändå, så jag ska väl inte vara bitter.

Gonatt!

 

 
3 kommentarer

Publicerat av på 17 september 2011 i Uncategorized

 

3 svar till “Another one bites the makrill

 1. Linda

  17 september 2011 at 08:27

  Hahahhahaha typsikt dig ungen att göra bort dig sådär!! Du måste va mer observant! 😉
  Men jag tycker det där med Gudrun var skitcooolt i alla fall 😀 😀

   
 2. stinapigan

  17 september 2011 at 15:51

  Dör av skratt över erotikaffären! 😀 😀
  Coolt att få en personlig kommentar av Gudrun 😮 och den där myrorna får vi besöka när jag och lullen kommer ner!

  Ps, kommentaren är från din syster, inte mor!

   
 3. stinapigan

  17 september 2011 at 16:00

  Roligt med Gudrun och att hon svarade. Jättecoolt faktiskt!
  Låter som ett fint område dur bor i, blir spännande att se till advent.
  Grattis till dina resultat i skolan som du skriver går bra. Jag blir glad när jag läser det. Längtar tills jag får se dig i oktober när Marie fyller år.

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s