RSS

Lägenhet 2.0

08 Jan

Idag var en bra dag! Sov ut ordentligt due to the nattågdygnsrytm och åkte därefter till backaplan för att leta reda på ett skrivbord. Gick inte alls bra, så vi åkte istället till IKEA. Problemet var att vi inte alls visste var det låg. Bussen vi åkte gick till Back och vi tänkte att ”jamen, man seeeeeer väl IKEA. Det som är så stort.” Sen stannade bussen och alla klev av. Busschauffören var snäll och frågade var vi skulle, men som tur var hade jag redan kollat upp på mobilen, så vi visste att det bara var en dryg kilometer dit. Typiskt oss. Hehe.

Anyhow, eftersom vi färdades med buss kunde vi ju inte storhandla, men ett skrivbord och en upphängningshylla som Markus ska förvara saker i fick vi i alla fall med oss. Det medförde också att vi fick möblera om lite. Ironiskt nog tycker jag faktiskt att vi fick mer plats, men aja. Just nu brukar vi ju matbordsstolar till våra skrivbord, men imorrn eller någon annan dag ska vi köpa oss varsin skrivbordsstol också. …och kanske en till bokhylla. Hihi. I alla fall tittade vi också på hockey. Modo vann! Och sen har ju v-kongressen bestämt en massa bra grejer också. Bra dag som sagt.

Här har vi i alla fall vardagsrummet som jag nu tittar ut över med en sillmacka i min hand, och eftersom Markus sover nöjer vi oss med att titta på det idag.

 

 

 

 

 

 

 

 
1 kommentar

Publicerat av på 08 januari 2012 i Uncategorized

 

Ett svar till “Lägenhet 2.0

  1. Marie

    08 januari 2012 at 12:59

    Lite full bokhylla :p

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s