RSS

Planet of visions

18 Maj

Trodde inte det skulle hända, men jag har på nåt konstigt sätt faktiskt börjat träna. Jepp. Springa, typ gymma, spela fotboll och spela badminton. Med Lovisa och Isak i huset blir det inte lätt att undgå träningen och det är ju faktiskt sant som jag sa för två år sedan då jag senast hade en sådan här period: det är sällan man känner sig peppad, men man ångrar aldrig ett träningspass i efterhand. Idag var vi ute en timme i sträck och körde dels 4,8 km distans, lite gymmande utomhus och intervaller i uppförsbacke. Att hålla Isak och Lovisas tempo är svårt, men jag gör i alla fall mitt bästa.

Igår var vi däremot ute och myste i skärgården. Vi åkte faktiskt till samma ställe ute på Brännö som jag och Lullen var på förut och gick (klättrade) långt ut på klipporna tills vi hittade ett mysigt ställe att grilla, spela gitarr och pimpla vin på. Här kommer lite bilder!

Fint!

Fint!

 

Nästan lite äckligt fint.

Nästan lite äckligt fint.

Jag steker i solbrillor.

Jag steker i solbrillor.

 

Så en låt på det hela:

 
1 kommentar

Publicerat av på 18 maj 2014 i Uncategorized

 

Ett svar till “Planet of visions

  1. stinapigan

    19 maj 2014 at 08:53

    Men Mats va fina bilder. Det kan inte finnas nåt vackrare på jorden än svernsk sommar när den visar sin bästa sida. Cool bild på dig och segelbåten i solen. Duktiga du som tränar. Det går bra med träning sedan man kommit igång några kvällar och känner att det gör verkan. Man mår så bra också när man blir nöjd över sig själv. Heja på kotten. Ps. Jag har gått ner 19 hekto nu.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s